Magnolia boom

De oorspronkelijke naam voor de Magnolia is de Magnolia spectrum. In Nederland is deze boom ook wel bekend onder de naam Franse Beverboom. Indien u opzoek bent naar een boom die weinig aandacht nodig heeft ,dan is de beverboom precies waar u opzoek naar bent. De verwachting is dat deze boom ongeveer in mei bloeit. Als u de Magnolia elk jaar wilt zien bloeien, is het aan te raden om de boom te planten op een zonnige standplaats. In tegenstelling tot andere bomen kan de beverboom op normale tuingrond worden geplant.

Magnolia boom kenmerken

Steeds meer mensen kiezen voor de Magnolia in de tuin. De reden hiervoor is dat de beverboom een prachtige uitstraling heeft. Helaas is het voor elke tuin niet mogelijk om een Magnolia boom te planten. Dit heeft te maken met de grootte van uw tuin. Na een aantal jaar kan deze soort hoger dan 10 meter worden. Als u een kleine tuin heeft kan dit voor problemen zorgen. In dit geval worden andere bomen of planten in uw tuin ook beïnvloedt, wat natuurlijk zonde zal zijn. Voor degenen die een grote tuin hebben, is het zeker aan te raden om een Magnolia in de tuin te hebben.

Magnolia boom kosten

Als u enig ervaring heeft met het planten van bomen dan kunt u de Franse beverboom zonder problemen planten in uw tuin. Als u geen ervaring heeft met tuinieren kunt u dit het beste overlaten aan een professionele tuinier. Bovendien is het ook een optie om dit te laten doen door de leverancier. In de meeste gevallen doen de leveranciers dit soort werkzaamheden tegen een kleine betaling. Tot slot zult u minstens 25 euro moeten overhebben als u een Magnolia in de tuin wilt hebben. Voor dat prijsje is het zeker de moeite waard! Meer op tuinplantenzo.nl

 .

Leave a Comment