hoe je beltegoed cashen kunt

Je kunt je beltegoed eenvoudig naar cash om laten zetten door een telefoonnummer te bellen van bijvoorbeeld belvoorgeld.nl. Let er wel op dat er kosten voor het gesprek in rekening worden gebracht. Bij andere partijen kunnen deze kosten bijvoorbeeld hoger uitvallen.

Hoe gaat het nou eigenlijk in zijn werk? Heel simpel. Hoe langer je belt, des te groter het bedrag is dat je per minuut krijgt uitbetaald. Bij veel partijen wordt het bedrag dat je open hebt staan binnen vijf werkdagen op je rekening gestort, maar  het kan ook zo zijn dat je geld voor je beltegoed binnen 24 uur op je rekening staat. De bedragen die je per minuut ontvangt kunnen verschillen en dus ook hoe snel met uitbetalen gaat. Je moet ook niet vergeten om een uitbetalingsverzoek in te dienen, anders zal een uitbetaling niet plaats gaan vinden en dat is natuurlijk heel erg zonde van je tijd en moeite.

Als je dus makkelijk je beltegoed cashen wilt dan is het heel eenvoudig om te doen. Hoe je je aan moet melden staat op de sites weergegeven en ook allerlei andere informatie. Heb je een bedrijf gekozen, dan kun je daar beginnen om je beltegoed te cashen. En het os toch altijd handig om op zo’n behoorlijk eenvoudige manier snel wat extra geld in je zak te krijgen. Of het nou is om rekeningen te betalen of om iets leuks mee te gaan doen.

Leave a Comment