Betrouwbare mediums

Een medium is in staat om in contact te komen met geesten van overledenen. Zij zijn als het ware een tussenpersoon; overledenen zouden vanuit het hiernamaals via hen boodschappen kunnen doorgeven aan nabestaanden. Uiteraard is dit een zeer delicaat onderwerp en het ligt bij veel mensen dan ook heel gevoelig. Wanneer je in contact wil komen met een overledene voor vragen of om onopgeloste zaken af te sluiten, is het van groot belang dat je hiervoor bij een medium terecht kan die betrouwbaar is. Dit artikel is geschreven met info van deze site

Mediums in opspraak

Mediums zijn paranormaal begaafd en er zijn mensen die alleen dat gegeven al onbetrouwbaar zouden noemen. Zij zien mediums, helderzienden of paragnosten als zakkenkloppers die naar manieren zoeken om makkelijk geld te verdienen ten koste van de behoefte van mensen om in contact te komen met hun overleden familielid, vriend of kennis. Er is moeilijk bewijs te vinden voor het feit dat wat mediums doen daadwerkelijk kan of lijkt te kloppen. Het is dus puur op basis van gevoel of intuïtie of je er wel of niet in gelooft. Als je besluit om een medium in de arm te nemen om een boodschap van een overleden dierbare te kunnen ontvangen, is het belangrijk dat je je tot iemand wendt die betrouwbaar is en jouw belang als uitgangspunt heeft in plaats van enkel het maken van winst.

Het vinden van een betrouwbaar medium

Om een betrouwbaar medium te vinden kan best lastig zijn. Het is daarom zeer belangrijk dat je bij het zoeken van een medium altijd luistert naar je eigen intuïtie en of je je om je gemak voelt bij de persoon in kwestie. Daarnaast kan je in je omgeving nagaan of er mensen zijn die eerder een medium hebben bezocht en wat hun ervaringen met dit medium waren. Door ervaringen van anderen mee te nemen in je besluit, vergroot je de kans dat je tot een goede beslissing komt en een betrouwbaar medium vindt.

Leave a Comment